Bar Restaurant l’Església
especialitat en tapes a Roses


C. l'Església 1, 17480 Roses, Girona
Tel: +34 640 053 618


Bar Restaurant l’Església

Horari:
de dimarts a dijous de 7h a 22h
divendres i dissabte de 7h a 22.30h
diumenge de 7h a 15h
Dilluns TANCAT

Bar Restaurant l’Església

 

Begoña García: “La clientela és molt fidel i agraïda”

La Begoña García va posar-se al capdavant del bar restaurant l’Església de Roses el passat mes de maig. La seva bona feina a l’anterior local va fer que gairebé tots els clients s’hagin mantingut fidel i continuïn buscant les racions de tapes que ofereix.

Quan van agafar les regnes d’aquest local?

Vam començar aquest passat mes de maig. Anteriorment, durant sis anys, vam regentar el Bahía. Aquest any se’ns va presentar una molt bona oportunitat per agafar el bar, i no vam dubtar-ho.

Com ho definiria; cafè, bar, restaurant,..?

És un espai de tapes. Fem mitges racions i racions senceres. També tenim plats, com galtes o peus de porc, tot és casolà. Des de les 7 a.m. ho servim. Tenim clients, com els pescadors, que de bon matí ja mengen plats així per agafar força!

I en general quin tipus de clients tenen?

Hem tingut la sort que la clientela ens ha seguit. És gent molt fidel. Principalment és gent d’aquí, del poble, però també molts francesos que ells mateixos han fet córrer la veu. A més, com a lloc de pas, i cèntric, també tenim molts turistes.

Després de la Covid, i amb la pujada del preu de la llum, en l’econòmic, ¿rendeix? ¿Es pot tenir un bar, avui dia?

Bé, es guanya un xic menys, els guanys no són molt amplis, però tenint clientela es pot viure. Ara s’ha d’aguantar una mica!

Què és el que més li agrada de treballar en un sector tan sacrificat com la restauració?

A mi m’agrada molt el tracte amb la gent. Els clients són molt agraïts, i en ser del poble, som tots veïns, gairebé som com una família, i això sempre és d’agrair.

Bar Restaurant l’Església

C. l'Església 1
17480 Roses, Girona
Tel: +34 640 053 618